Wenkbrauwstyling bij WenkbrauwPrinses
/

dé perfecte wenkbrauw volgens de laatste trends of gewoon je eigen smaak in Westland e.o.

 

Wenkbrauwshaping in Westland en omstreken

Prijslijst voor dé perfecte wenkbrauw


Wenkbrauwstyling Luxe (gezichtsanalyse, opmeten/aftekenen, overleg over de perfecte wenkbrauw passend bij gezicht klant, creëren perfecte wenkbrauw (trimmen, knippen, prewaxbehandeling, waxen met Cool Flexx en afwerken met draad oftewel threading en epileren. after wax behandeling), afwerken wenkbrauwpoeder van het topmerk Fab Brows. 
Behandelduur circa 45 minuten. € 19,95 

Wenkbrauwstyling Super Luxe 1 (als boven plus verven met 1 verfsoort). 
Behandelduur circa 1 uur. € 24,95

Wenkbrauwstyling Super Luxe 2 (als boven plus verven met 2 verfsoorten). 
Behandelduur circa 70 minuten. € 29,95


Verzorgde Mannen Wenkbrauwen
Weg met die wilde haren! Opschonen en behoud oorspronkelijke wenkbrauwvorm: uitsluitend verwijderen overtollig haar tussen beide wenkbrauwen en onder wenkbrauw. Opmeten/aftekenen. Aanvullend trimmen en knippen. Pre- en afterwaxbehandeling. 
Behandelduur circa 25 minuten. € 12,95 

FAB Brows Wenkbrauw make-up kit

Ideaal als je haartjes mist, als je je wenkbrauwen nog strakker wil vormgeven of als je je haartjes een andere kleur wilt geven. Verkrijgbaar in de varianten light brown, dark brown, chocolate, slate, black. Duurzaam in gebruik (circa 1 tot 1,5 jaar).
€ 28,95 per stuk  


Weg met ongewenst gezichtshaar!
Hoe ouder je wordt, hoe prominenter gezichtshaartjes helaas worden. Met name op de bovenlip en kin. Met de Cool Flexx wax van de Better Waxing Technology verwijderen we zelfs de kleinste donshaartjes. Op zachte wijze, want de koel aanvoeldende wax hecht uitsluitend aan de haartjes en niet aan de huid. Met deze wax is het mogelijk om zelfs de meest gevoelige huid te harsen zonder hevige irritatie! Haartjes komen met wortel eruit en blijven daardoor lang weg. Sommige haartjes komen niet meer terug na veelvuldig uittrekken en als ze terugkomen zijn ze minder stug en zichtbaar.  


Bovenlip € 7,50

Kin € 7,50

Bovenlip en kin € 12,50

Wangen € 17,50

Bovenlip, kin en wangen € 27,50

Afspraak maken?
Op zoek naar wenkbrauwstyling in Hoek van Holland, Maasdijk, 's-Gravenzande, Heenweg, Naaldwijk, Honselersdijk, Monster, De Lier, Poeldijk, Wateringen (regio Westland), Maasland, Maassluis en omstreken? Ben je op zoek naar een professionele wenkbrauwstylist bij jou in de buurt, die de allerbeste kwaliteit producten gebruikt en toch betaalbaar is? Wil je dé perfecte wenkbrauw of van je ongewenste gezichtshaar af? Neem dan met mij contact op. Afspraken maak ik bij voorkeur telefonisch via 06-37 38 26 81 of stuur me een bericht via WhatsApp. Ik werk uitsluitend op afspraak. De salon is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur (dinsdag en donderdag tot 14.30 uur) en van 19.00 tot 22.00 uur, woensdagochtend gesloten. Uitsluitend contant betalen is mogelijk. Graag tot ziens!

Wimperstylist / wenkbrauwstylist Sunny van Affelen van Saemsfoort, Pieter Verweijweg 14, 3151 KB Hoek van Holland, 06- 37 38 26 81, KvK-nummer 63901331, BTW-nummer 145313803B01.