Wenkbrauwstyling bij WenkbrauwPrinses
/

dé perfecte wenkbrauw volgens de laatste trends of gewoon je eigen smaak in Westland e.o.

 




Wenkbrauwstyling betekent heel wat meer dan simpelweg epileren. Dat kan immers bijna iedereen zelf wel. Bij wenkbrauwstyling maakt WenkbrauwPrinses een analyse van je gezicht en je wenkbrauwen zijn opgemeten op de juiste punten. Zodat het mogelijk is om dé perfecte wenkbrauw, passend bij jouw gezicht, te creëren. Want dé perfecte wenkbrauw maakt zo ontzettend veel verschil in je gezicht! Ze màken je look en zijn essentieel voor je uitstraling. Het gebeurt vaak dat vrouwen hun wenkbrauwen verkeerd epileren. Met als ongewenst resultaat dat bijvoorbeeld bij te rond geëpileerde wenkbrauwen het lijkt alsof je continue verbaasd bent en te zware wenkbrauwen geven je gezicht weer een strenge uitdrukking. Niet voor niets is dé perfecte wenkbrauw helemaal hot! Vele celebs, zoals Adele, Madonna, Jennifer Lopez, Claudia Schiffer en Brooke Shields, zijn je al voorgegaan en het vak van wenkbrauw specialist is een full time beroep geworden. WenkbrauwPrinses past je wenkbrauw uiteraard pas aan na overleg met jou. Jij geeft simpelweg aan of je de voorgestelde 'super brow' mooi vindt of dat je andere wensen hebt. Het gaat erom dat jij je prettig voelt bij je nieuwe super brows! 


Hoe krijg je super brows?
Als we het eens zijn over de vorm van je nieuwe super brows, trim en knip ik eerst je wenkbrauwen en verf ze indien nodig met het topproduct GodeFroy. Het is bijvoorbeeld heel mooi om de wenkbrauwen te verven als je wenkbrauwen donkerder zijn dan je haarkleur. Door ze een tint op te lichten krijgen je wenkbrauwen een veel zachtere uitstraling in je gezicht. Ook als je grijze of heel lichte (vrijwel onzichtbare) haartjes hebt, is verven heel mooi en natuurlijk. Daarna shape ik je wenkbrauwen in de perfecte vorm. Hierbij maak ik gebruik van Better Wax Technology: een laatste generatie hypo-allergene Cool Flexx hars van absolute topkwaliteit. De hars voelt koel aan en hecht uitsluitend aan de haartjes en dus niet aan de huid. Zelfs de kleinste donshaartjes kan ik zo op zachte wijze verwijderen. Met deze wax is het mogelijk om zelfs de meest gevoelige huid te harsen zonder hevige irritatie!

Verder kijk ik ook of je wenkbrauwen gelijk zijn en pas ze aan als jij dat nodig vindt. Daarna maak ik de strakste lijnen met threading (ontharen met draad). Om je huid te ontzien gebruik ik pre- en afterwax. Tot slot werk ik je wenkbrauwen af met wenkbrauw make-up van het hippe Engelse topmerk Fab Brows, zodat je super strakke wenkbrauwen krijgt, ook daar waar je wellicht nog wat haartjes mist en die moeten bijgroeien. Laat bij voorkeur je gestylde wenkbrauwen om de 3 à 4 weken bijwerken, zodat je nieuwe super brows strak geshaped blijven. 

WenkbrauwPrinses is onderdeel van WimperPrinses. Dus voor topkwaliteit wimperextensions in Westland e.o. (1 op 1 en Russian 2-10D super volume) kan je op hetzelfde adres terecht.  
  

Afspraak maken?
Op zoek naar wenkbrauwstyling in Hoek van Holland, Maasdijk, 's-Gravenzande, Heenweg, Naaldwijk, Honselersdijk, Monster, De Lier, Poeldijk, Wateringen (regio Westland), Maasland, Maassluis en omstreken? Ben je op zoek naar een professionele wenkbrauwstylist bij jou in de buurt, die de allerbeste kwaliteit producten gebruikt en toch betaalbaar is? Wil je dé perfecte wenkbrauw of van je ongewenste gezichtshaar af? Neem dan met mij contact op. Afspraken maak ik bij voorkeur telefonisch via 06-37 38 26 81 of stuur me een bericht via WhatsApp. Ik werk uitsluitend op afspraak. De salon is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur (dinsdag en donderdag tot 14.30 uur) en van 19.00 tot 22.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur. Uitsluitend contant betalen is mogelijk. Graag tot ziens!

Wimperstylist / wenkbrauwstylist Sunny van Affelen van Saemsfoort, Pieter Verweijweg 14, 3151 KB Hoek van Holland, 06- 37 38 26 81, KvK-nummer 63901331, BTW-nummer 145313803B01.