Wenkbrauwstyling bij WenkbrauwPrinses
/

dé perfecte wenkbrauw volgens de laatste trends of gewoon je eigen smaak in Westland e.o.

 

Vraagt u maar ... alles over waxen!


Wat is waxen?
De gebruikte wax is een soort hars. De hars hecht niet aan je huid, maar uitsluitend aan je haartjes en dat maakt de behandeling heel wat prettiger! Met waxen verwijder je haartjes met wortel en al, waardoor ze zachter teruggroeien. Bij regelmatig waxen komen sommige haartjes niet meer terug. 

Wat mag ik wel en niet doen na een waxbehandeling?
Belangrijk is onder andere dat je je huid twee keer per week scrubt, om ingegroeide haren te voorkomen (start hiermee drie dagen na de behandeling). Ingegroeide haartjes ontstaan doordat huidcellen zich ophopen op de onthaarde plekjes op de huid, waardoor ze de haarzakjes afsluiten. Met een milde scrubgel voorkom je dit. Je kan ook makkelijk je eigen scrubgel maken van olijfolie, vitamine E capsules en suiker. Verder adviseer ik je om de huid 24 uur na de behandeling te ontzien: niet in de zon, onder de zonnebank, in de sauna, zee of het zwembad. Raak de huid de eerste 24 uur liever niet aan, omdat bacteriën dan makkelijk kunnen binnendringen in de lege haarzakjes. Voorkom irritaties en smeer de huid preventief in met lavendel- of tea tree olie, deze oliën hebben een anti-bacteriële werking. Na de behandeling krijg je nazorginformatie mee, waarin dit uitgebreid beschreven staat. 

Wanneer kan ik geen harsbehandeling ondergaan?
Als je in je gezicht last hebt van eczeem, open wondjes, ontstekingen of spataderen, is een harsbehandeling niet mogelijk. Ook pigmentvlekken, zoals moedervlekken, mogen niet onthaard worden (daar ga ik omheen). Stel me op de hoogte als je diabetes, trombose of een huidallergie hebt, cheotherapie hebt ondergaan of medicijnen gebruikt die de gevoeligheid van je huid beïnvloeden.

Wat voor soort haartjes groeien er terug?
Na het harsen komen de haartjes dunner terug. Dat komt doordat de haartjes er met wortel en al worden uitgetrokken, waardoor ook het haarzakje beschadigt. Dit vermindert de haargroei, waardoor ze dunner terugkomen en deels bij regelmatig harsen helemaal niet meer terugkomen. 

Hoe lang blijven de haartjes weg?
Over het algemeen blijven de haartjes 3 tot 8 weken weg. Haartjes groeien echter niet allemaal tegelijk. Het kan zijn dat er na een week al wat haartjes te zien zijn. Dit zijn niet de haartjes die weggehaald zijn, maar die in de groeifase waren tijdens de behandeling en onder de huid aanwezig waren. Verder groeien haartjes in de zomer harder dan in de winter.

Doet waxen pijn?
Sommige plekken zijn gevoelig, maar over het algemeen vinden klanten dat een waxbehandeling reuze meevalt. De pijn is over het algemeen vergelijkbaar met het aftrekken van een pleister en de eerste behandeling is het meet gevoelig, omdat dan de meeste haartjes verwijderd worden. De meeste klanten vinden waxen minder pijnlijk dan threading (ontharen met draad).

Waarom is waxen beter dan andere ontharingsmethoden?
De haarwortels blijven zitten als je scheert of ontharingscrème gebruikt. Het haar groeit direct terug, wordt dikker en je kan stoppels krijgen. Met waxen heb je daar geen last van. IPL en Laser claimen definitief haartjes te verwijderen, maar in de praktijk verdwijnen lang niet alle haren, waardoor je je nog steeds moet ontharen. 

Hoe lang moeten mijn haartjes zijn voordat ik ze kan laten waxen?
Bij voorkeur minimaal 5 mm. Onthaar je minimaal twee weken niet voordat je afspraak plaatsvindt. 

Afspraak maken?
Op zoek naar wenkbrauwstyling in Hoek van Holland, Maasdijk, 's-Gravenzande, Heenweg, Naaldwijk, Honselersdijk, Monster, De Lier, Poeldijk, Wateringen (regio Westland), Maasland, Maassluis en omstreken? Ben je op zoek naar een professionele wenkbrauwstylist bij jou in de buurt, die de allerbeste kwaliteit producten gebruikt en toch betaalbaar is? Wil je dé perfecte wenkbrauw of van je ongewenste gezichtshaar af? Neem dan met mij contact op. Afspraken maak ik bij voorkeur telefonisch via 06-37 38 26 81 of stuur me een bericht via WhatsApp. Ik werk uitsluitend op afspraak. De salon is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur (dinsdag en donderdag tot 14.30 uur) en van 19.00 tot 22.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur. Uitsluitend contant betalen is mogelijk. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden. Graag tot ziens!

Wimperstylist / wenkbrauwstylist Sunny van Affelen van Saemsfoort, Pieter Verweijweg 14, 3151 KB Hoek van Holland, 06- 37 38 26 81, KvK-nummer 63901331, BTW-nummer 145313803B01.